Marton Zsolt cáfolja a nyugat.hu értesüléseit

A nyugat.hu értesülesei szerint Leisztinger Tamás, Magyarország negyedik leggazdagabb embere mégsem üzletrészvásárlással, hanem évi 80 millió forintos támogatással kívánja segíteni a Haladás Labdarúgó Kft-t. Az internetes portál úgy tudja, hogy megérkezett a vállalkozó ajánlata.

Marton Zsolt alpolgármester viszont cáfol, azt mondja, Leiszinger még nem tett ajánlatot. Eközben pedig a Haladás vezetése megbízta Illés Bélát, hogy kezdje meg a tárgyalásokat Halmosi Péterrel.

“Kiderült, hogy a cég nem akar üzletrészt vásárolni a csapatot fenntartó Szombathelyi Haladás Kft-ben, ellenben éves szinten, három éven keresztül 80 millió forint támogatást biztosít. Úgy tudjuk, ez az összeg az önkormányzat tulajdonosi befizetéseinél jelentkezne, így a többi tulajdonosnak ennek arányában kell emelnie támogatását.”

írja a nyugat.hu internetes hírportál. A lap úgy tudja, minderről ma egy vezetőségi értekezleten adtak tájékoztatást, ahol a várost Marton Zsolt alpolgármester és dr. Nagy Tibor aljegyző képviselte.

Leisztinger Tamás és Marton Zsolt

Mivel lapunk hetek óta Leisztinger lázban ég, megkérdeztük Marton Zsoltot, aki határozottan cáfolta a nyugat.hu értesüléseit. Marton szerint a Haladás mai megbeszélésén az igazolásokkal kapcsolatos ügyekről váltottak szót, különös tekintettel Halmosi Péter kérdésére. “A szakmai stáb úgy ítélte meg, hogy szükség van Halmosi Péterre, így megbíztuk Illés Bélát, hogy kezdje meg a tárgyalásokat.” -emelte ki az alpolgármester.

“Leisztinger Tamás ajánlata még nem érkezett meg, azt továbbra is várjuk. Korábban is szó volt arról, hogy több formában is támogatná Leisztinger a csapatot, és a végső cél nyilvánvalóan az üzletrész vásárlás.” – mondta el Marton Zsolt.

A megbeszélésen egyébként beszéltek a tavaszi szezonról, és arról, hogy mennyi pénzből tud gazdálkodni a csapat, de konkrét számokról még nem esett szó, hiszen várják a kistulajdonosok hozzájárulását.

Hivatalos ajánlat tehát még nincs, az alpolgármester ígérete szerint ahogy megérkezik, mindenkit tájékoztatni fognak. A város egyébként azt az ígéretet kapta Leisztinger Tamástól, hogy napokon belül ajánlatot tesz.

Megosztás

Az alábbiakat olvastad már?

Ezek a legnépszerűbb gyulladáscsökkentő gyógynövények

2024. január 12.|

Úgy tűnik, manapság újjáéled a tudományos és az általános érdeklődés a gyógynövényes orvoslás iránt, ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt évek során igencsak megnőtt a kutatások száma ezen a területen.

A fogmosás már évszázadok óta létezik

2023. november 30.|

Az ókortól a 21. századig a fogkefe a világ számos kultúrájában a mindennapi élet szerves részét képezte. A világ különböző kultúrái sokféle anyagot használnak, a különleges arakfa ágaktól kezdve, a madártollakig és a disznószőrig.