Az okosóra az új technológiai trend, divat

Az okosórák egyre népszerűbbek, de még mindig abban a fázisban vagyunk, amikor még nem váltak olyan szükségessé, mint az okostelefonok vagy más eszközök. Egy tanulmányból azonban kiderül, hogy népszerűségük gyorsan növekszik.

A legújabb modellek 4G-vel, Wi-Fi-vel és Bluetooth-szal rendelkeznek, és megkönnyítik a hívások és értesítések fogadását. A tanulmányok szerint öt éven belül az ilyen órák eladásai majdnem megduplázódnak.

Bár eredetileg az okostelefonokhoz kapcsolódtak, ma már egyre kevésbé függenek a mobiltelefonoktól. Az alapórákról az okosórákra való átállás a következő öt évben tovább folytatódik. Az okosórák növekedése nemcsak az itthoni piacokon, hanem az ázsiai/csendes-óceáni és más régiók feltörekvő piacain is megfigyelhető lesz.

Versenyképes előnyök

Az okosórák egyik legnagyobb előnye az, hogy milyen előnyökkel járhatnak az ember egészségére nézve, különösen azért, mert egy olyan eszköz birtokában, amely az egészségünk különböző aspektusait képes nyomon követni, az emberek gyakran jobban ösztönzik magukat a sportolásra, és aktívabbá és tudatosabbá válnak életmódjukkal kapcsolatban.

Ami a gyerekeket illeti, ma már léteznek fejlett geolokációs funkciókkal és hívástámogatással ellátott okosórák és GPS-es órák, valamint szórakoztató funkciók, például lépésszámláló, jutalmak, játékok és egyéb tevékenységek. Ezenkívül egy GPS-óra nyugalmat adhat a gyermekeknek és a szülőknek, mivel mindig tudhatják, hogy hol vannak a fiatalok.

Vannak olyan karkötők is, amelyeket kizárólag a gyermekek fizikai aktivitásának nyomon követésére terveztek. A sportos modellek mérik az elfogyasztott kalóriákat és számolják a sportoló lépéseit, miközben a luxus és az elegancia rétegeit adják a csuklóhoz. Ez alkalmassá teszi őket futásra, de munkahelyi használatra is.

A mai órák nagyon jó felbontású érintőképernyővel rendelkeznek. Ezenkívül különböző karkötők és exkluzív anyagok kombinációi is rendelkezésre állnak. Vásárlásnál kulcsfontosságú az óra és a telefon közötti kompatibilitás. A szinkronizálásuk során felmerülő problémák elkerülése érdekében célszerű, hogy a szóban forgó operációs rendszeren túlmenően ugyanattól a gyártótól származzanak. És bár a 4G modellek nagyobb autonómiát kínálnak, a frissítések és alkalmazások kezelése az okostelefonon keresztül történik.

Azonban az okos eszközök használata még nem jelent egyet a technológiai kultúra növekedésével, ennél sokkal nagyobb horderejű lépésekre lesz szükség.

Hogyan lehet megteremteni a technológia kultúráját a munkahelyen?

A technológiai erőfeszítések újra definiálják a munka jövőjét, ami nemcsak a hétköznapokban, hanem a munkahelyeken is meglátszik. Mondhatnánk úgy is, hogy haladnunk kell a korral. Azonban felmerül a kérdés… Hogyan tudunk innovatív kultúrát teremteni a technológia segítségével?

  1. Ismerjük fel a pozitív változásokat előidéző bomlasztókat. Fontos elismerni a digitális változás vezetőit és azokat, akik az innováció kultúráját támogatják a fenntartható jövő felé vezető út megteremtése érdekében. Az ehhez hasonló intézkedések láthatóvá teszik a technológiai iparágban azokat, akik kiemelkednek a többi közül, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy vállalatuk a digitális forradalom élvonalában maradjon.
  2. Előre tekintő megközelítés elfogadása. Napjainkban a vállalkozásoknak egyre nagyobb szükségük van arra, hogy újra feltalálják magukat, megsokszorozzák hatásukat és utat törjenek a jövőbeli sikerek felé. A modernizálás hat pillére a következő: technológia és adatok; kibővített képességek; fenntartható üzleti stratégia; kultúra és agilitás; magával ragadó élmények; adaptív szervezetek.
  3. A vállalkozói készség fokozása. A vállalkozói szellem az a belső erő, amely a digitális és kognitív átalakulások megvalósítására ösztönöz minket. A belső verseny olyan új megközelítések és eredeti ötletek keresésére szolgál, amelyek hozzáadott értéket teremtenek a szervezeteknek és azok külső hatásának, hangsúlyozva az innovációt, a méretezhetőséget és a kereskedelmi életképességet.
  4. Támogassuk a technológiai alapú induló vállalkozásokat. Ez lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan növekedjenek és olyan vállalatokká alakuljanak át, amelyek valódi hatást gyakorolnak a világra.
  5. A felhatalmazás és az összetartozás kultúrájának megteremtése. A sokszínűség és a befogadás ösztönzése elősegíti a belső innovációt, és azáltal, hogy jobb megértést és közelséget teremt az ügyfelekkel és a közösségekkel, amelyekkel együtt dolgoznak, támogatja azt.
  6. Inspiráljuk az embereket egy innovatív rendezvénnyel. Az iparág legjobb kreatív elméinek összegyűjtése egy hihetetlen napra, amely izgalmas történetekkel, kreatív ötletekkel, tanulási tapasztalatokkal és “hűha” technológiai kiállításokkal teli, és amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy újra gondolják az üzleti tevékenységük módjait, nagyon inspiráló lehet.

A fenti hat lépés végrehajtásával az innováció a szervezetek legfontosabb eszközévé válhat, amellyel a szervezeten belül és kívül is hatást gyakorolhatnak, miközben a magánéletükben is követhetik a fejlődést.

Megosztás

Az alábbiakat olvastad már?

Érdekességek a nagyvilágból: a készházak története

2022. november 12.|

Napjainkban a lakáspiac az iparosításra összpontosít. Egyre több fejlesztő és vállalat látja, hogy szükség van az előregyártott házakra. Ez annak köszönhető, hogy az ilyen típusú lakások gyorsabban és hatékonyabban építhetők. A legújabb modellek ráadásul elegáns,

Medence építés árak 2022-ben

2022. július 21.|

A 2022-es év az áremelkedésekről és az inflációról szól, amit a két évvel ezelőtt kezdődő járványhelyzet sem könnyített meg. Ha meg akarjuk egy kicsit érteni ezt a folyamatot, akkor elég, ha visszatekintünk az életünkre, ami